Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, November 10, 2007

Kiirettä pitää....

Olen tuskin ollut kotona, mutta silti ehtinyt huovuttaa yhdet lapaset. Ikävä kyllä en saanut linkitettyä kuvaa lapaskuuhun, pitää yrittää huomenna uudestaan. Nämä ovat Pirtin villalankaa ja onnistuivat hienosti.
Pari päivää on mennyt konferenssissa, johon osallistui yhteensä 179 työntekijää Ruotsin lisäksi myös Tanskasta ja Norjasta. Ohjelma oli monipuolinen ja aikataulu tiukka sekä töiden että juhlimisen osalta. Ryhmätyönä teimme mainosfilmin! Ja hauskaa oli!
Tänään on vietetty Tyttären 18-vuotispäivää. Hänestä on siis tullut täysi-ikäinen, uskomatonta! Herätimme hänet 09.38, täsmälleen siihen kelloaikaan, kun hän syntyi. Söimme monipuolisen aamiaisen kaikessa rauhassa. Minä ja Tytär kävimme ostoksilla neljässä (!!) ostoskeskuksessa (hän halusi talvisaappaat, joista ei tahtonut löytyä oikeaa kokoa) ja illalla kävimme koko perhe syömässä thaimaalaisessa ravintolassa, myös Farmor pääsi mukaan. Meillä on ollut oikein kivaa. Tytär kertoi toivoneensa lunta täksi päiväksi ja aamulla oli todellakin maa aivan valkoinen!

Puikoilla ei ole tällä hetkellä mitään, mutta pää täynnä ideoita....

4 Comments:

 • Paljon onnea nuorelle neidille täysi-ikäistymisestä!

  By Blogger Merith, at 11:19 PM  

 • Niin teillä täysikäistytään. Onnea myös tyttären kasvattajille!

  Mekin olimme eilen shoppailemassa ekaluokkalainen sai toivomansa punaisen toppahaalarin. Olen iloinen kun halusi vielä haalarin. Syömässä kävimme kiinalaisessa, minä mummi ja lapset isännälle toimme ruuan kotiin.

  Tänään ei tv suostu näyttämään kuvaa, olisi halunnut katsoa Jokelan muistojumalanpalvelusta. Harmi.

  Sain huovutetut lapaset eilen minäkin valmiiksi. ;)

  By Anonymous seijap, at 11:52 PM  

 • Meidän Se Seitsemäs täyttää 18 v. keskiviikkona...menee silloin kirjallisiin ja inssiajo on pian edessä,äkkiä ne lapset kasvaa.

  By Anonymous catariina, at 6:23 AM  

 • Terveiset täältä lahden toiselta puolelta ja kiitti kommentista lapaskuussa! Kauniita ja hyvinonnistuneita ovat sinunkin huovuttamasi:) Onnittelut tyttärelle!

  By Anonymous Päivi, at 10:46 AM  

Post a Comment

<< Home