Tuulintupa - TuuliStuga

Monday, February 04, 2008

Lisää lapasia


Ohje Ullan joulukalenterista "Ensilumi kuusimetsässä". Näitä tehdessä oli mennä yöuni: malli oli niin mukaansatempaava, kun koko ajan halusin uuden ruudun valmiiksi. Samalla kuuntelin joululahjaksi saamaani äänikirjaa. Poika oli ostanut ja kommentoi niin ihanasti: "Voit samalla kuunnella ja neuloa". On mulla kiva Poika!
Jalka paranee kovaa vauhtia leikkauksen jälkeen. Pystyn jo tekemään lenkkiä blogikoiran kanssa, kun laitan kaikkein suurimmat kengät jalkaan ja nauhat löysälle. Töissä on remmeillä säädettävä sandaali, jonka sain sairaalasta mukaan. Kiireitä on niin paljon, etten juuri ehdi jalkaani potea, palkat ja tilastot on raportoitava eteenpäin eikä siinä juuri kysellä vointia....
Lunta satoi sunnuntaita vasten yöllä oikein kunnolla ja maa oli aamulla kauniin valkoinen, mutta eilisiltainen vesisade vei siitä taas suurimman osan. Harmaata ja vesisadetta on ennustettu seuraavat kaksi päivää. PLÄÄH! Taidan mennä kuuntelemaan viimeisen levyn kirjastani ja jättää puolipakolliset pyykinpesut ja silitykset myöhempään ajankohtaan.

6 Comments:

 • Taasko sinä aiot minun reviirilleni? Ranteeni on ihan hyvässä kunnossa.

  By Anonymous Anonymous, at 10:56 AM  

 • Sinulla on kivat sivut ja olet niin tuottelias!Itsekin kuuntelen äänikirjoja jopa keittiötöitä tehdessä. Jukka Parkkisen Karhukirjeitä on lastenkirja, jota mieluummin lukee/kuuntelee itse:)

  By Anonymous Anonymous, at 11:41 AM  

 • Karhukirjeitä kuuntelee Sirpa
  (jäi vaivaan kun nimi jäi pois...)

  By Anonymous Anonymous, at 11:41 AM  

 • Kauniit lapaset! Nuo voisi kelvata meidän murkkuikäiselle pojalle. Kurkkasin kyllä luukut joulun alla, mutta nut innostuin kun näin lapaset täällä.

  By Anonymous Anonymous, at 12:19 PM  

 • Hei hyviä varpaan toipumis aikaa. Ihanat lapset varmaan jeesaa kotitöissä, kun kerran työssä joudut puurtamaan vielä topilaana.
  Minäkin olen miettinyt äänikirjojen lainaamista en vain ole käynyt kirjastossa lainaamassa.
  Terveiset taas Åbosta

  By Anonymous Anonymous, at 12:57 PM  

 • Ihastuttavat lapaset.
  Äänikirjat ovat mainio keksintö ja liki välttämättömyys käsitöitä tehdessäni. Radio on niille hyvä korvike, tv:tä ei meillä ole.
  Pikaista paranemista!

  By Anonymous Anonymous, at 7:20 PM  

Post a Comment

<< Home