Tuulintupa - TuuliStuga

Sunday, April 27, 2008

Kevättuulia!

Meillä oli eilen +19,5 astetta lämmintä! Uskomatonta, mutta kevät on tosiaankin tullut. Yllättäen, vaikka sitä on odotettu jo monta viikkoa kaikkia mahdollisia merkkejä silmällä pitäen.

Eilinen päivä menikin puutarhassa lähes kokonaan. Rapsuttelin kukkapenkkejä, kitkin rikkaruohoja, suunnittelin uusia juttuja Miehen kauhuksi, ostin 5 pussia kukkasiemeniä ja bataatin.


Nuoriso ihmetteli "kakkamakkaraani" hymy suupielessä, mutta kokemuksen perusteella tästä tulee vielä hauska köynnöskasvi terassille.

Siemenet pääsevät multaan vasta muutaman päivän päästä. Olen ensi viikolla vain maanantain ja tiistain töissä ja sitten on kokonaista 5 päivää vapaata. Luulisi siinä ehtivän yhtä sun toista....


Pieni neuleväsymys vaivaa. Itse kutsun sitä Peppi-paita -syndroomaksi. Työ on suuri ja melko yksitoikkoinen enkä ole täysin varma lopputuloksesta. Pelkään paidasta tulevan liian paksun ja lämpimän. Toisaalta lohdutan itseäni, että jos lopputulos ei vastaa odotuksia niin ehdin tehdä uuden ja tämän voin lahjoittaa Miehelle vaikka syntymäpäivälahjaksi. Tytär katseli paitaa ja kommentoi, että hän ehkä (!!) haluaa samanlaisen. "Se näyttää niin lämpimältä ja pehmeältä ja mukavalta". Tuollaiset kommentit lämmittävät varmaan jokaisen neulovan äidin sydäntä!

3 Comments:

 • Aika moni on kokeillut tuota bataattia, joten kai tässä minunkin on kohta bataatti käytävä ostamassa! :-)

  By Blogger Pami, at 4:33 AM  

 • Minäkin ajattelin että tuo bataatti on varmaan haettava.

  Ympyräneuleeni etenee aika kivasti, luulen että siitä tulee aika kiva, vaikka mieli tekisi jotain kesäisempää ottaa puikoille.

  Ihana kommentti tyttäreltä.

  By Blogger seijap, at 10:04 AM  

 • Katsoin myös ensin, että siinä oli grillimakkara ruukussa :D

  By Anonymous Anonymous, at 9:29 PM  

Post a Comment

<< Home