Tuulintupa - TuuliStuga

Thursday, May 01, 2008

Luumupuu ja lemmikit kukkivat
Taustalla blogikoiran hahtuvapallo ja siitä aasinsiltana seuraava käsityö. Neuleväsymys vaivaa yhä. Reseptinä ajattelin virkata jotain välillä ja ykskaks oli isoäidinneliö valmis. Tähän tulee himo, sen tiesin jo etukäteen ja oikeastaan se oli tarkoituskin. Nyt näitä tilkkuja on jo 28 kpl valmiina. Lopputuloksena ilmeisesti peitto, en vielä tiedä minne tai minkäkokoinen. Työnimenä on terapiapeitto.

Taimitarhalle upposi rahaa kummasti, lähes koko päivän olen ahertanut puutarhan kimpussa. Huomenna jatkuu työ, jos ilmat suosivat. Toisena vaihtoehtona on ikkunanpesu - joka ei innosta tippaakaan, vaikka tiedän kokemuksesta että lopputulos palkitsee vaivan....


4 Comments:

 • Voi kuinka kesäistä!

  By Blogger seijap, at 11:57 AM  

 • Meillä on vasta lehdet puhkeamassa luumupuuhun. Odotetaan jännityksellä, tuleeko tänä vuonna hedelmiä. Edellisenä vuonna ei puu meinannut jaksaa kantaa niitä ja viime kesänä ei tullut ensimmäistäkään.

  By Anonymous Anonymous, at 9:49 PM  

 • Ihanasti kukkii luumupuu!
  Aivam ihku väri isoäidinneliössä:-)

  By Blogger Tupuna, at 12:17 PM  

 • Ensimmäiset luumupuun kukat tulossa. Selkäkipuisena puutarha messuilta asti tutkiskelen puutarhan kevättä. Töitä ei nyt voi tehdä, tutkimus tuloksia taas odotettaan.
  Meillä noita makkaroita syödään ei kasvateta purkissa ;)
  Salme

  By Anonymous Anonymous, at 1:06 PM  

Post a Comment

<< Home