Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, July 15, 2008

Puutarhan uusia asukkaita

Nuo kukat tuossa kivetyksellä ovat kaikki uusia. Yritin saada samaan ruukkuun niin monta kuin mahdollista. Nämä tässä ovat siis vain n. kolmasosa koko saaliista. Anopilta syntymäpäivälahjaksi saamani vanhat Höganäs-ruukut tulivat tarpeeseen.


Nämä pääsivät etuoven viereen.


Taimia ei siis ollut yksi sitä ja toinen tätä vaan LAATIKOITTAIN! Lanko tunki auton takakontin täyteen ja käänsi vielä takapenkitkin, että mahtui enemmän!

Näistä tykkään ehkä eniten. Niille oli pakko ostaa uudet ruukut, koska halusin tuollaiset suorakulmion malliset.


Uusia ruukkuja tuli hankittua muitakin. Näitä oli ihan pakko ostaa kaksi. Etualalla laattojen raossa RIKKARUOHO.


Blogikoiran kopin viereen salviaa ja ... jotain muuta? Siis minä olen aivan tietämätön näiden kukkien nimien kanssa. Yhdessä Salvia-ruukussa oli nimi kyljessä, enhän minä sitä muuten olisi tuntenut.


Yksi asetelma lisää.


Blogikoiran kopin katolle vielä odottamaan ne, joille ei löytynyt sopivia ruukkuja. Nämä pitäisi saada amppeliin. Huomaattehan myös virkkaamani maton kopin lattialla. Koira ei ole kopissa juuri aikaansa viettänyt, mutta jos sinne joskus eksyy niin on ainakin mittojen mukaan käsintehty matto lattialla. Koppi on alunperin kanin ulkohäkki, jossa marsut ovat asustelleet kesäisin (jos joku ihmettelee kananverkkoa ovessa).

Kaikki vapaat paikat on nyt bongattu.

Ja lopuksi amatööripuutarhurin kengät.

Taidanpa lähteä kasteluhommiin vielä näin tiistai-illan ratoksi.

4 Comments:

 • Vau, uskomaton määrä kukkia! Kasteluhommaa noissa taitaa riittää.

  By Anonymous MarjutJ, at 12:12 AM  

 • Ihana määrä kukkia :) Minä en tänä vuonna kesäkukkia ostanut, vaan vein sisäkukat ulos ja päätin, että se saa riittää :)

  By Anonymous möhönasu, at 12:29 AM  

 • Mikä kukkien paljous, iso Vau! Itse olen kunnostautunut lähinnä kesäkukkien kompostoinnissa, kukas se käski lähteä reissuun ; )

  By Blogger Marika, at 3:44 AM  

 • Nätisti olet kukkasia laitellut,täälläpäin (Ylä-Savossa) ei ole paljon tänä kesänä tarvinnut kastelukannua käyttää, on nääs ollut sen verran kastelua tuolta ylhäältä päin...

  By Anonymous Eila, at 4:17 AM  

Post a Comment

<< Home