Tuulintupa - TuuliStuga

Monday, July 20, 2009

Toinen lomaviikko....

...vierähti käyntiin. Mies ja Tytär olivat lähteneet aamulla töihin ja Poika oli yökylässä, (-juoksussa?) kaverinsa luona, joten heräsin tyhjään taloon. Päätin jättää imuroimiset ja muut taloustyöt tällä kertaa ja suunnistin kirpparille, jonne matka yleisillä kulkuneuvoilla kestää normaalisti tunnin. Näin kesäaikaan meni vielä kauemmin, mutta kannatti käydä.

Lankaa pitkästä aikaa! Vyötteen mukaan italialaista, merkki ZABA 980 m, n 350 gr. 50% villaa/32% akryyliä/18% viskoosia. Hinta n. 9 €. Lankaa oli muutenkin myynnissä kaiken sorttista iso pajukorillinen ja toinen hieman pienempi kori, täällä on yleensä korit tyhjiä. En silti sortunut enempään.


Mokkasiinit juuri minun kokoani! Mukavan pehmeät, mutta lähes uuden veroiset. 7 €.

Kotimatkalla junaa odotellessani ostin neulelehden, ne ovat myös hakusalla Ruotsissa. Sisällys ei juuri innostanut uusiin projekteihin, vaikka monta pikkupuseromallia voisikin toteuttaa.

Aamulla oli kaatosade, joka kuitenkin lakkasi sopivasti lähtiessäni liikkeelle. Nyt paistaakin jo aurinko paksujen valkoisten pilvien välistä. Tällaisesta säästä tykkään, sataa yöllä ja paistaa päivällä ja tuulee myös sopivasti ja vie hyttyset mennessään.

Puutarhassa kukkii, kuvaan pääsee tällä kertaa Klematis, jolle on pakko nostaa hattua. Olen siirtänyt sen kolme kertaa, Mies on onnistunut leikkaamaan sen ruohonleikkurilla maan tasalle pari kertaa ja silti se jaksaa työntää uuden varren joka vuosi ja jopa kukkia kauniisti!

Hyvää alkanutta viikkoa kaikille kävijöille!

1 Comments:

Post a Comment

<< Home