Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, December 14, 2011

Perinteiset joulumyyjäiset....

... töissä menivät mukavasti. Yksi kolmiohuivi pääsee lämmittämään hartioita, samoin neljä paria rannekkeita. Sain yhden huivitilauksen ja lähes kaikki hillot, marmelaadit ja etikkasienet tekivät kauppansa.

Ö-tröjan ripustin näytille (sarjassamme elämä työn ulkopuolella, miten saada ajan kulumaan :)) ja yksi kolleega osti sen siltä seisomalta! Tarkoitus ei alun perin ollut myydä sitä, mutta pienen pohdiskelun jälkeen tulin siihen tulokseen, että en melko varmasti tule sitä itse käyttämään, en ainakaan tarpeeksi ahkerasti (vierastan väriä ja hihat ovat liian lyhyet) ja sen kohtalo olisi jäädä vaatekaapin ylähyllylle. Kaiken lisäksi se sopi täydellisesti kolleegan päälle ja hänen väreihinsä. Sitten tuli ongelma päättää hinnasta. Lopulta päädyin tulokseen 2 x materiaalikustannukset ja pyöristys yläkanttiin. Taisi mennä liian halvalla, mutta kolleegan iloa ei voi maksaa rahalla - ei myöskään iloani antaa!

Olen kotona pari päivää parantamassa itsepäistä vilustumista, jonka sain ilmeisesti lentokoneesta - tai sitten junasta/bussista/töistä/omin avuin. Ei todellakaan olisi aikaa sairastella näin viikkoa ennen joulua!

0 Comments:

Post a Comment

<< Home