Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, December 15, 2012

Kolmas adventti

Lähdimme mökille lumitöihin. Kaksi viikkoa sitten tuli 50 senttiä, nyt oli tullut toinen mokoma lisää. Onneksi oli pakkaslunta ja Mies sai koneella ajettua suurimman osan, minä auttelin lapiolla minkä kykenin. Sekin selvisi, että vasen käsivarsi toimii aivan normaalisti, ei edes kipeentynyt jälkeenpäin. Edistystä sekin. Kunnossakaan ei ollut mitään vikaa, lumityöt tuli hoidettua rivakasti. Lauantain ja sunnuntain väliseksi yöksi on ennusteltu uutta myräkkää, joka on jo saavuttanut Etelä-Ruotsin ja etenee meille itärannikolle sekä pohjoiseen huomisen aikana.

Kaksi joululahjaa valmistuu kovaa vauhtia. Blogipoika saa villasukat. Pari viikkoa sitten selvisi, että viisi paria villasukkia, jotka hän tilasi ja sai viime talvena, ovat kadonneet(?) työpaikan parakissa. Poika on raksalla töissä ja vaihtaa vaatteet aamuin illoin työpaikalla. Kunnon villasukat ovat melko tärkeä tekijä talvella, eikä niitä korvaa mitkään työnantajan puolesta saamat sukat. Pojalla on myös ollut oma pyykkikone koko talven eikä sukkakatoa voi selittää yhteisellä pyykkituvalla. Mutta mikäs siinä, aloitan yhdellä parilla ja jatkan niin monella kuin tarvii. Hyvä vain jos menee "kierrätykseen"..... ajattelin myös laittaa nimietiketin puhelinnumeroineen pieneksi vinkiksi....

Blogityttären lahjaa en paljasta, hän saattaa käydä täällä kurkkimassa tietämättäni. Sen verran vain että pesukonetta tarvitaan loppusilaukseen ja alkuperäinen koko on jättiläismäinen.

Ettei päivitys jää aivan ilman kuvia niin tässä pientä kertausta vuosien varrelta.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home