Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, April 06, 2013

Eilen...

... 5 huhtikuuta isäni olisi täyttänyt 91 vuotta. Hän nukkui pois runsas 3 vuotta sitten tammikuussa. Äiti jäi yksin ja on nyt viimeisen vuoden aikana vähitellen alkanut käydä läpi lähinnä hänen vaatteitaan. Osa on lähtenyt keräykseen, mutta kellarissa on vielä aikamoinen orsi mm. takkeja. Tämän ruutupusakan otin viime kerralla kotikotona käydessäni mukaani ja toin Tuulintupaan. Se on ainakin 40 vuotta vanha, vuori ja varsinkin sisätaskut lähes riekaleina, mutta päällyskangas täysin virheetön! Villakangasta, kuinkas muuten? Isä käytti tätä todella ahkerasti keväällä ja syksyllä sekä mökillä että kaupungissa. Siinä on yhä heikko tuoksu lapsuudestani, ainakin kun ummistan silmät tiukasti kiinni. 

Isän muistoksi:


2 Comments:

 • <3

  By Blogger seijap, at 3:35 AM  

 • Hei, sinä neuleblogauksen harrastaja tai neuleblogausta harrastanut!

  Haen neuleblogien/käsityöblogien pitäjiä sekä entisiä pitäjiä vastaamaan kyselyyn neule/käsityöblogien pitämisestä. Tein vastaavanlaisen kyselyn pro gradu –tutkielmaani varten vuonna 2008. Kyselyyn tuli vastauksia runsaasti ja lopullisen muotonsa tulokset saivat viime syksynä hyväksytyn lisensiaatintyön muodossa. Tämän jatkokyselyn tarkoituksena on saada aineisto väitöskirjaa varten. Toivottavasti sinulla on aikaa vastata kyselyyn.

  Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät tai ovat pitäneet neule/käsityöblogia. Kyselyllä selvitetään blogien ja blogaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä.

  Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia ja vastanneiden kesken arvotaan kolme neuleaiheista pakettia. Kyselyyn voi vastata toukokuun loppuun asti. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä: https://elomake.uef.fi/lomakkeet/6504/lomake.html Jos linkki ei aukea klikkaamalla, kopioi se nettiselaimesi osoitekenttään ja paina Enteriä.

  Jos sinulla on kysyttävää tutkimuksen suhteen voit lähettää minulle sähköpostia osoitteeseen kvilhune@student.uef.fi


  Ystävällisin terveisin, Katja Vilhunen.

  By Blogger Katja Vilhunen, at 1:26 PM  

Post a Comment

<< Home