Tuulintupa - TuuliStuga

Sunday, January 06, 2013

Lisää sukkia


Innostuin ostamaan Anttilasta sukkalankaa. Novitan Suomalainen sukkalanka oli alennuksessa ja sitä lähti mukaan useampi harmaa ja vaalea kerä. Vasta kotona huomasin että siinä on vain 40% villaa ja loput keinokuitua. Harmitti. Onneksi ostin myös vanhaa tuttua seiskaveikkaa. Siitä tulee hyvät käyttösukat ja tykkään myös väreistä, sekä raidallisista että yhdenvärisistä. Tuohon kuvaan pääsi myös suosikkisukkapuikkoni. Käsialani on niin löysää että joudun käyttämään 2½ sukkiin ja puiset tahtovat katketa. Nämä eebenpuiset ovat kestäneet jo kauan, ovat tavallista lyhyemmät ja niitä on paketissa 6.

Lumet sulavat kovaa vauhtia ja on liukasta. Onneksi sen verran pakkasta, että on kantava hanki ja voi tehdä pitkiä kävelylenkkejä metsässä. Siellä on mielenkiintoisia jälkiä metsähiiren pikkupilkuista hirven valtaviin kavioihin. Viimevuotisen ilveksen jälkiä en ainakaan vielä ole löytänyt.


Myös tuvassa on kaikenlaisia otuksia hieman erikoisissa paikoissa....

4 Comments:

 • Tuo sukkalnaka on vähän hämäävää. minäkin muutamia kertoja olen kerän ottanut käteeni ja sitten taas muistanut, että siinähän onkin eri koostumus kun seiska veikassa.
  Hyvää loppiaista sinulle.

  By Blogger seijap, at 4:28 AM  

 • Meillä on hyvin samannäköiset sukkapuikot.

  By Blogger Marjut, at 8:21 AM  

 • Normaalia lyhyemmät puikot kiintoisaa minä teen yleensä vain lapsille tai naisille lapasia ja sukkia. Minulle riittäisi lyhemmät puikot ovatko ostettu netistä? vai ihan tavallisesta kaupasta?
  Hyvää alkanutta vuotta koko perheelle.

  By Anonymous Salomea, at 4:13 AM  

 • Oikein hyvää kuluvaa vuotta sinulle Tuuli! Löydät blogistani haasteen, ota tai jätä, molemmat ihan ok!

  By Blogger maaretta, at 1:47 AM  

Post a Comment

<< Home