Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, December 19, 2006

Pieni jouluinen (?) tarina....

Sain haasteen sekä Seijalta että Iralta, joten päätin osallistua tarinan kerrontaan. Ideana on, että otetaan lause vähintään kolmesta seuraamastani blogista sekä haastajan blogista ja kootaan niistä tarina. Lisäksi on haastettava ne joiden lauseita on käytetty. Tällainen on minun:

Hei vaan taas näihin tunnelmiin. Oma diagnoosi huovutushulluus. Joululahjat on tehty. Minä olen niin onnellinen. Ja lopuksi voisi vielä laulaa luikauttaa laulun tai alkuperäisellä kielellä?? Rati, riti, ralla, mistä tuli halla? ...Tuolta Pohjan tuntureilta, Lapin lasten laitumilta... Hyvää alkanutta viikkoa kaikille!

Lauseet on lainattu Famulta, AnnaM:lta, Kanervalta, Muoriskalta ja Salomealta.

Osallistuminen on täysin vapaaehtoista! Ei lisää paineita näin joulunalusviikolla. Ajattelin ensin itsekin laistaa, mutta tulikin pikku hetki vapaata ja huomasin että tämähän onkin paljon hauskempaa kuin osasin arvata!

3 Comments:

  • Kyllä tarinasi oli jouluinen. Minäkin yllätyin siitä kuinka kevyesti se tuli itseltäni.

    By Anonymous Anonymous, at 2:36 AM  

  • Hyvää Joulua!!

    By Anonymous Anonymous, at 1:13 AM  

  • Tulin kurkistamaan millaisen tarinan olet tehnyt.Hauska ja taas niin erilainen.-Olen tosiaan aikasemmin jo osallistunut tarinointiin ja hauskaahan se oli.Kyllä nämä blogit antavat mahdollisuuden monenlaiseen toimintaan.Ei pelkkään puikotteluun.-Rauhallista joulun aikaa Sinulle ja läheisillesi.

    By Anonymous Anonymous, at 3:58 AM  

Post a Comment

<< Home