Tuulintupa - TuuliStuga

Monday, December 18, 2006

Viikonlopun satoa...

Ikävä kyllä kuvasta tuli epäselvä, enkä millään saanut sitä tarkemmaksi.

Tässä on 98 helmeä pujotettuna muutamaan metriin ohutta hopealankaa. Helmien väliin virkkasin kolmosen koukulla 2-3 ketjusilmukkaa. Kaulanauhan pituudeksi tuli vajaa 2 metriä, eli reilunmittainen.

Tässä neuleet. Pipo on Seijan ohjetta mukaellen. Lankani oli paksumpaa, joten loin 90 silmukkaa 3½ sukkapuikoille. Koska silmukat tahtoivat tippua puikoilta, otin vielä yhden ylimääräisen ja neuloin 6 puikolla. Se näkyy päälaen kavennuksissa. Kuva ei kerro mallista juuri mitään, muttei ole ikävä kyllä mannekiinia kotona. Malli on hyvä ja kivan joustava. Sopiva koko moneen päähän. Kumma, että nuo alemmat tumput näyttävät niin paljon isommilta kuin ylemmät. Lanka ja puikot ovat aivan samat.

En ole oikein sinut Bloggerin kuvalatauksen kanssa. Meillä on menossa tahtojen taistelu, joka toinen kerta onnistuu, tai sitten ei. Hermoja tarvitaan...

Tytär tuli 3 kilon kinkkunsa kanssa kotiin eilen loppuerien jälkeen. Hänen joukkueensa voitti oman ryhmänsä alkukarsinnat (siitä kinkku palkintona) ja sijoittui jaetulle kolmannelle 15 joukkueen turnauksessa. Aivan hyvä lopputulos. Kinkku ei ollut valmis, kuten ensin luulin, mutta kivempi näin: saa kinkuntuoksuisen kodin ja silloin viimeistään tulee jouluntuntu.

Riisipuurosta tuli sittenkin 3 porkkanalaatikkoa. Lisäksi leivoin 20 joulutorttua ja jouluisen maustekakun. Olen aika tyytyväinen viikonlopun suoritukseen!

Huomisiltana on vuorossa jouluostokset läheisessä keskuksessa, Mies on tänään firman pikkujouluissa, joten tuli muutoksia aikatauluun. Tunnen kuitenkin olevani jo voiton puolella ja stressikin on laantunut lähes olemattomiin.

3 Comments:

 • Pipo näyttää hyvältä. Niin, ja lapaset tietenkin myös.
  Minä leivoin eilen joulutorttuja. Vielä en oikein ole päässyt ymmärrykseen tuovatko appivanhemmat laatikoita tullessaan vai teenkö ne itse vai haenko kaupasta valmiit? Vielähän on aikaa.
  Hyvää alkanutta viikkoa sinulle.

  By Anonymous seijap, at 3:46 AM  

 • Heips taas.. Mä lainasin lauseen ja haastan mukaan tarinointiin. :D vapaaehtoista tietysikin ...

  By Anonymous Ira, at 12:19 PM  

 • Maustekakkua nuuh siitä tulee jouluntuoksu. Mitähän tapahtui vuodatuksen kommenteille, kun AMAN sivuille en saa jätettyä kommenttia. Turussa sataa lunta ja näyttää jopa jouluiselta. Minä syönyt jouluruokaa eilisestä asti kinkkua ja lanttulaatikkoa, jos en voi niitä syödä jouluna. Hieno kaulanauha ja kahdet lapasetkin olet nopea.

  By Anonymous Salomea, at 3:13 PM  

Post a Comment

<< Home