Tuulintupa - TuuliStuga

Friday, January 05, 2007

Loppiaisaatto

Aamulla herätys klo 06.00! Tyttärellä oli futisturnaus n. 50 km:n päässä ja siellä piti olla jo ennen kahdeksaa. Eivät päässeet alkukarsinnoista jatkoon (onneksi!), joten oltiin kotona takaisin iltapäivällä ja aivan ensimmäisenä lensi joulukuusi ovesta ulos. Siitä jäi ainakin miljoona neulasta sisälle, koska oli varmasti kuivin kuusi mitä meillä on koskaan ollut. Harkitsin vakavasti muovikuusen ostoa ensi jouluksi... Myös senkin takia, että kuusen mukana tuli toinen mijoona kärpäsiä ja muita ötököitä, joista en välitä sisäoloissa. Huonekasvitkin kärsivät.
Joulua on aina niin kiva laittaa esille, mutta valtavan tylsää siivota pois. Kyntteliköt ja ulkokuusen lamput ovat vielä paikoillaan, taidan jättää ne vielä huomiseen.
Eilisiltana myöhään valmistuivat kolmannet grillikintaat, laitan ne nyt koneeseen huopumaan. Ja postin mukana tuli Moda! Siihen pitää syventyä myöhemmin oikein ajan kanssa.

1 Comments:

  • Meillä oli kuusi siellä puolangan mökillä ja se heitettiin siellä loppusiivouksessa pois. kotona on vielä jouluvaloja ym keräilen joulua pois vähitellen. Joskua kyntteliköt saa olla tammikuun lopulle, silloin valo ulkona jo voittaa ne.

    By Anonymous catarina, at 11:48 PM  

Post a Comment

<< Home