Tuulintupa - TuuliStuga

Sunday, April 29, 2007

Laukku - Väska

EDIT: Tarja bongasi 30000, laitatko infoa s-postilla: fampistesjolinderätteliapistecom?

Turkoosit Lett-Lopit Islannista halusivat laukuksi. Lankaa meni 172 gr ja hyvä tuli. Minusta tuo solmu on ihan söpö!
De turkosa Lett-Lopi från Island ville bli en väska. Garnåtgången var 172 gr och resultatet blev bra. Sjölv blev jag mycket förtjust i det lilla knutet!


Aloitin tämän jo ennen Suomenreissua eikä siitä puuttunut kuin kolmasosa, joten tein sen "urakalla pois jaloista". Neulepaussi on siis lopullisesti ohi. Vihreä salomoninsolmuhuivi/liina(?) on myös pingoitusta ja hapsuja vaille valmis.
Denna började jag redan innan Finlandsresan och det fattades bara en tredjedel så jag tog mig i kragen och avslutade arbetet. Stickpausen är definitivt avbruten. Den gröna sjalen/duken(?) med kärleksknutar är också nästan klar.

Laskuri lähenee tasalukua! Jos joku bongaa 30000 niin kommenttia tänne! Räknaren närmar sig jämna tal! Om någon hamnar på exact 30000 så lägg en liten kommentar!

4 Comments:

 • Reippaan näköinen veska!

  By Anonymous Anonymous, at 6:39 AM  

 • Laukku näyttää tosi hyvältä. Minlla laukun teko neulomalla on vielä kokeilematta vaikka olenkin laukkifriiki. Tämän jos minuun vielä tartutat, en takaa että kummankaan pyykit tulevat silitetyiksi. Ihailin myös kukkiasi, meillä tulee lunta, ukkonen jyrähtelee ja lämpötila on nollan paikkeilla.

  By Anonymous Anonymous, at 7:15 AM  

 • Siis laskurissa luku 30 000!

  By Anonymous Anonymous, at 9:05 AM  

 • Onnea Tarjalle..
  Upea laukku.. minä siis rakastan lett-lopia ja alafosslopia..

  By Blogger muoriska, at 9:18 AM  

Post a Comment

<< Home