Tuulintupa - TuuliStuga

Monday, April 23, 2007

Kotona jälleen! Hemma igen!


Matka meni oikein hyvin molempiin suuntiin. Vanhempieni luona oli paketti odottamassa Marsulta sisältäen tilaamani mehuvärit.
Resan gick bra åt båda hållen. Hemma hos föräldrarna låg ett paket innehållande färger jag hade beställt.

Napapiirin neuletapaaminen kädentaidonmessuilla Angorinan luona Rovaniemen Lappi-Areenalla oli kiva. Meitä oli viisi innokasta messuvierasta ja jopa kaksi tulevan polven edustajaa mukana (Tiinan työt)! Minun matkaani lähtivät nämä. Langat ovat Angorinalta: hahtuvaa, angora-villasekoitetta kartioilla sekä valkoista ja sinivihreää koirankarva-lampaanvillalankaa.
Stickträffen vid Polcirkeln hade vi vid Angorinas monter på hantverksmässan i Lappi-Arena i Rovaniemi. Vi var fem stycken ivriga mässbesökerskor och hade även två stycken potentiella representanter från nästa generation (Tiinas tjejer)! Jag investerade i garn från Angorina: förgarn, angora-ull i koner samt vitt och blågrönt hundhår-fårull.

Kädensijat joskus tulevaisuudessa laukkuun ja Kool-Aidit täydentämään varastoa.

Runda handtagen kommer jag att använda till en väska någon gång i framtiden och Koll-Aid kompletterar dem jag fick tidigare.


Kotiväki luuli että tekisin näistä jotain Bellalle...!
Hemma trodde dom att jag skulle sticka något till Bella...!

Ryijyn alustakangas ja koukku. Lankoja on odottamassa kotona.

Underlag till en ryamatta och en speciell nål. Garn har jag hemma.

Kävinhän minä R-Kioskillakin ja kirpputorilla. Etualan Novitat ovat kymmenisen vuotta vanhoja, mutta silti ajankohtaisia.
Jag var även till tidningskiosken och på loppis. Tidningarna längst fram har 10-12 år på nacken, men är fortfarande aktuella.

Cocos-lankoja ostin ihan muuten vain kesäksi, värit ovat kauniit. Näitä lähti mukaan 5 kerää.
Cocos-garn köpte jag till sommaren, färgerna är väldigt vackra. 5 nystan totalt.


Koti oli sennäköinen kuin täällä ei olisi siivottu kuukauteen, vaikka muistaakseni imuroin ennen lähtöäni. Kaiken lisäksi Bellalla alkoi viikko sitten ensimmäinen juoksuaika, onneksi olin laittanut matot rullalle! Tämä päivä onkin sitten mennyt pyykinpesussa ja paikkoja siistiessä. Mutta sellaistahan se on kotiäidinkin loma: mitä taakseen jättää sen edestään löytää!
Hemmet såg ut som ett bombnedslag. Till råga på allt har Bella sin första löpning, som tur va hade jag rullat ihop de känsligaste mattorna redan tidigare. Idag har jag mest städat och tvättat, men så är ju husmorssemester: det hon lämnar bakom sig hittar hon framför sig!

7 Comments:

 • Meinasin tulla kysymään että ehtikö mehut mutta kysymättäkin näen että ehti ne :-)

  By Anonymous marsu, at 11:29 AM  

 • Kiitos Tuuli mieltä lämmittävästä kommentistasi.Kyllä mimunkin ajatukseni kerran jos toisenkin kävivät messuilla.Oi kuinka ihania lankoja olet tuliaisina tuonut.-Hyvää alkanutta viikkoa Sinulle toivottelee famu.

  By Anonymous famu, at 12:30 PM  

 • Hei mulla on myös tuo päälimmäinen Novita kirpparilta ostettuna, kivoja malleja siinä on. Koirankarvalangasta luin just tänään jostain paikallisesta lehdestä :)

  By Anonymous päivi-helena, at 3:11 PM  

 • Ihanat ostokset. Nuo Novitat löytyvät minunkin hyllystäni (lue tällä hetkellä television edestä lattialta). Aina niistä jotain löytyy.
  Miten onkin taas niin osuvan värisiä lankoja.
  Kiitos kaikista onnitteluista, nyt sitten vaan virkavapaata anomaan puolen vuoden koeajaksi jne...
  Olen onnellinen

  By Anonymous seijap, at 10:30 PM  

 • Vau mitä olet ostanutkaan!! Koirankarvalanka on mielenkiintoinen uusi tuttavuus!!

  By Anonymous rebekka, at 2:17 AM  

 • Mörvelö blogissa :D

  By Blogger muoriska, at 3:05 AM  

 • Kivoja ostoksia. No kyllä, melko ajattomiahan neuleet onneksi on. Ja jos mallit ei ihan nyt ole muodissa niin parin vuoden päästä kuitenkin.

  By Anonymous Teija, at 12:32 PM  

Post a Comment

<< Home