Tuulintupa - TuuliStuga

Friday, April 13, 2007

Uusinta - Repris




Tämän huivin olen näyttänyt aikaisemminkin, mutta mielestäni sen voi näyttää uudelleen. Virkkasin tämän muistaakseni lukion viimeisellä luokalla (terapiaa ja rentoutumista tenttien lomassa), se on siis yli 30 vuotta vanha ja silti ajankohtainen! Se on lojunut kaapissakin käyttämättä monta vuotta, mutten onneksi ole lahjoittanut mihinkään keräykseen!

Denna sjal har jag publicerat förut, men jag tycker att jag kan visa den flera gånger. Om jag minns rätt så virkade jag den under sista året i gymnasiet (som terapi och avkoppling mellan tentorna), alltså mer än 30 år sedan och den är fortfarande aktuell! Den har legat i garderoben mellan varverna, men som tur var har den inte hamnat i någon insamling!

5 Comments:

  • Onpa kaunis ja tosiaan ajankohtainen!
    Pitäiskö joskus laittaa esittelykierros jostain uusvanhasta käsityöstä, mäkin virkkasin isoäidinneliöpeittoa yo-kirjoitusten "luku"lomalla :).

    By Anonymous Anonymous, at 3:41 AM  

  • Kylläpä on kaunis!!!

    By Anonymous Anonymous, at 6:52 AM  

  • Onpa kaunis. Olen hengissä ja kotona. Päivä ei ollut ihan niin kova kun ajattelin.

    By Anonymous Anonymous, at 8:46 AM  

  • Nätti huivi. Malli näyttää samalta, jolla äitini virkkasi esikoiselleni pikkupeiton kauniiseen kehtoon, jonka isäni veisti. Siinä oli samanlainen tummansininen vuorauskin. Nyt sen alla samassa kehdossa ovat nukkuneet jo poikani lapsetkin.

    By Anonymous Anonymous, at 12:18 AM  

  • Minä katsoinkin huiviasi sillä silmällä messuilla! Ihana se on!

    By Anonymous Anonymous, at 10:33 AM  

Post a Comment

<< Home