Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, April 11, 2007

Noloa tai ei....

... mutta ainakin kaduttaa näin jälkeenpäin:

Olin 80-luvun alussa Suuren Sairaalan hallinnollisella osastolla töissä ja meillä oli konferenssi järjestetty Suomenlaivalle. Päivällisen jälkeen oli tietenkin tanssia, josta en ole koskaan ollut kovin innostunut. Klinikan yli-ylilääkäri (siis kaikkein korkein pomo) tuli hakemaan minuakin lähinnä kohteliaisuudesta, koska kaikki naispuoliset piti tanssittaa järjestyksessä. Minä tyttö kieltäydyin, koska yleensä aina kieltäydyin riippumatta hakijasta. Mies oli hieman hämmästynyt, mutta jatkoi kierrostaan. Tästä miehestä tuli sittemmin nykyisen kuninkaan henkilääkäri, kaikkein korkein ja kunnioitetuin virka, mitä voi Ruotsissa lääkärinä saada....

Käsityörintamalta sen verran, että eilen ilmoittauduin Käsityömyyjäisiin, jotka pidetään toukokuun alussa. Sain toiseksi viimeisen paikan, onneksi sisältä. Varauksia on yhteensä 50, melko mukava määrä. Alkoi vähän jännittää! Olen ainoa, jolla on huovutettuja töitä esillä. Voisin ehkä kokeilla myös vapaalankahuovutusta, joka on vielä harvinaista täälläpäin. Nyt alkaa sitten töiden merkkaus nimilapuilla!

8 Comments:

 • IHANAA ..

  Merkkausintoa ja myynti onnea toivotellen :D

  - IRa-

  By Anonymous Ira, at 1:36 AM  

 • Akkurat, eli lauantaina on ainakin meän treffit... (häipyy penkomaan vaihtolankoja esille )

  By Blogger muoriska, at 3:14 AM  

 • Olitpa onnekas myyntipaikan suhteen. Toivottavasti muutenkin onnistaa. Vapaalankahuovutus jutut voisivat olla hyvä juttu.
  Laitoin Heimolan virtuaalisesti noin viikon tauolle. Tuntuu, että on niin paljon kaikkea muuta, että pitää vähentää koneella olemista. Hetkeksi.
  Turvallista matkaa sinulle ja ihania tapaamisia ja messuja Rovaniemellä.

  By Anonymous seijap, at 4:08 AM  

 • Onpas sinulla ollut hieno retki Islannissa. Minä varmaan lilluisin niissä lämpimissä lähteissä ja muut saisivat kiertää muut paikat ;)
  Onnistunutta messua, on kivaa kun huovutusta on niin vähän, ajattelen, että myyntikojusi edessä on varmaan tungosta!
  Tervetuloa Suomenkin puolelle ja mukavaa reissua :)
  Ihanaa kun sinäkin olet jännittämässä koiran parantumista.

  By Anonymous Nelmi, at 4:28 AM  

 • Myyntionnea sinulle!

  By Anonymous villanne, at 5:37 AM  

 • Mä olen aina jaksanut ihmetellä, miksi naisten odotetaan tanssivan aina ja kaikkien kanssa, jos sattuvat ravintolaan, jossa soitetaan tanssimusiikkia. En itsekään tykkää touhusta ja harmittaa, kun ei saa istua rauhassa kuuntelemassa jotain hyvää tanssiorkesteria, vaan pitää sitten selitellä ja kuunnella huomautuksia. =/ Pitäisikö meidän humppaamattomien saada jokin yhteinen merkki? Punanen valo pöytään? =DD

  Mukavaa messumatkaa mukavaan kaupunkiin!

  By Anonymous Revontuli, at 7:22 AM  

 • Onnea myyjäisiin. Laitoin taas postia, nyt toisesta osoitteesta - tämä vaan varmistukseksi että tiedät tarkkailla tuleeko viimein perille.

  By Anonymous marsu, at 8:16 AM  

 • Mitäpä sitä enää katumaan nuorena tehtyjä mokia.Valintoja on tehty senkin jälkeen!-Hyvää matkaa kotikonnuille,siis Roihin.Taas pitää olla vain "hengessä mukana".

  By Anonymous famu, at 1:21 AM  

Post a Comment

<< Home