Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, April 24, 2007

Ei sen kummempaa... Inget speciellt idag

Aloin tänään merkkailla nimilapuilla töitä, jotka aion ottaa mukaan myyjäisiin vajaan kahden viikon päästä - kovaa hommaa! Mutta työ eteni kiitettävästi kuitenkin ja alan saada käsityksen omasta tarjonnastani. Sitten pitää vielä päättää hinnoittelu - se on vaikeaa. Pitäisi löytää se kultainen keskitie polku- ja kiskurihintojen väliltä.

Olin iltapäivällä kävelyllä koiran kanssa ja ulos lähtiessä ilman lämpötila oli +8 astetta. Tunnin päästä kotiin tullessa se oli noussut kokonaista viisi astetta! Ja poikaa hakiessani bussiasemalta oli ulkona auton mittarin mukaan +17 astetta! Koivut ovat hiirenkorvilla, joka tietää että ruusut pitäisi leikata. Ja on vasta huhtikuu.

Jag började sy fast namnlappar i hantverk jag tänkte ta med mig till marknaden om knappt två veckor - rätt jobbigt! Men det gick faktiskt väldigt bra och jag börjar få uppfattning om vad jag kommer att ställa fram. Sen måste jag bestämma hur mycket jag tar betalt - det blir svårt.

I eftermiddags var jag ute med hunden. När vi startade promenaden var utetemperaturen +8 grader. När vi kom hem igen efter en timme hade den stigit 5 grader!. Litet senare när jag hämtade Sonen från busstationen visade bilens termometer +17 grader! Björkarna har små musörön, vilket betyder att rosorna skall klippas. Och det är fortfarande bara aprilmånad!

1 Comments:

  • Meillä ei ihan noin lämmintä nyt ole, mutta koivussa tuossa työpaikan edessä on lehdet auki...liian aikaista...

    By Anonymous rebekka, at 11:27 PM  

Post a Comment

<< Home