Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, May 22, 2007

Laukkuvaihto 2007 - Väskbyte 2007

Laukku on valmis! Idea ja inspiraatio tulivat heti ilmoittautumisen yhteydessä ja aikaakin on löytynyt mukavasti toteuttamiseen. Idea kehittyi tekemisen myötä, yleensä teen mieluummin orjallisesti ohjeen mukaan, mutta tässä ylitin todella itseni!
Nyt sitten alkoi jännittää: entä jos laukun vastaanottaja ei pidäkään siitä? Jospa värivalinta on päin honkia? Samoin tekotapa? Koko? Malli? Kaikki?! Silti tiedän, että laukun jonka itse saan, tulen hyväksymään, vaikka se olisi mikä!

Väskan är färdig! Idé och inspiration poppade upp direkt i samband med anmälan och jag har även haft tid att förverkliga det hela. Idén utvecklades under arbetets gång, vanligtvis följer jag slavaktigt det färdiga mönstret, men här överträffade jag mig själv!
Och nu blev jag nervös: tänk om mottagaren inte gillar väskan? Om färgerna är åt skogen? Likaså material? Modell? Storlek? Allt?! Ändå vet jag att den väskan jag själv kommer att få, kommer jag att acceptera med hull och hår...

2 Comments:

  • Kiitos kiitoksista! Kiva blogi on sinullakin, tulin tänne vilkaisemaan.

    By Anonymous Piipariina, at 3:28 AM  

  • Jännittäviä ovat aina nuo vaihdot. Minä ainakin olen äärettömän tyytyväinen omaan laukkuuni, vaikka ei se ollutkaan vaihtolaukku. Ylpeänä sitä kannan ja kysyjille kerron, että olen saanut sen ystävältä.

    Toivottavasti langat tulevat viimeistään huomenna.

    By Anonymous seijap, at 3:34 AM  

Post a Comment

<< Home