Tuulintupa - TuuliStuga

Friday, May 18, 2007

Välipäivä - Klämdag

Pitkä vapaa myös muille perheenjäsenille ja vaihtelua minun arkeeni. Suunnitelmissa ei ole mitään tavallisesta poikkeavaa, joten laukkua olen väkertänyt niin että alkaa jo tuntua ranteissa. Enempää en taida paljastaa! Sen verran että jouduin purkamaan jonkin verran, koska värit eivät itseäni miellyttäneet. On se hieman eri asia tehdä toiselle, minä ainakin muutun todeliseksi pedantiksi!
Tarkoitus on myös ommella pitkästä aikaa. Tekisi mieli uusia verhoja olohuoneeseen. Tai oikeastaan uus-vanhoja, sillä vanhoja verhokankaita olisi yksi kaappi pullollaan. Puutarhakeinun patjat pitäisi päällystää ja siihenkin olisi kangas valmiina. Se olisi tosin eka kerta joten vaatii ennalta suunnittelua.
Huomenna lähdetään taas seuraamaan jalkapalloa. Tällä kertaa yli tunnin ajomatka pohjoiseen päin.

Oikein hyvää pitkää viikonloppua kaikille!

Lång ledighet även för andra familjemedlemmar och litet omväxling i min vardag. Har hållit på med väskan så det börjar kännas i handlederna. Mer kan jag inte avslöja! Var tvungen att repa upp pga fel färgsättning, börjar bli riktig pedantisk. Det är litet skillnad att göra till någon annan än sig själv.
Tänkte eventuellt även sy litet grann denna helg. Det var längesen sist. Jag skulle vilja ha nya gardiner i vardagsrummet och olika bra tyg finns kvar sedan gamla gardiner. Även hammocken behöver kläs om, men det skulle vara första gången så där krävs mera planering.
Imorgon är det dags för fotboll igen. Denna gång norrut drygt en timmes bilresa.


Ha en riktigt skön långhelg!


Tämä orkidea on kukkinut puoli vuotta yhteen menoon! Kuva on otettu 10 tammikuuta ja se kukkii yhä! Denna orkidé har blommat i ett halvår utan uppehåll! Bilden togs den 10 januari och den blommar fortfarande!

2 Comments:

Post a Comment

<< Home