Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, May 16, 2007

Kävin torilla - Besök på torget

.. ja tulin kotiin näiden kanssa - och kom hem med dessa blommor.

Kukkapenkeistäni löytyy nimittäin lähinnä sinistä ja valkoista juuri nyt. Det finns nämligen mest bått och vitt i mina rabatter just för tillfället.Viimevuotinen persilja on päässyt kasvamaan hieman salaa. Förra årets persilja har växt nästan som i smyg.


Salaatti on jo itänyt. Salladen har börjat växa.


Pioninnuput pullistelevat isommiksi ja isommiksi joka päivä. Pionen spricker inom kort.


Onnenpensas alkaa jo varistella kukkiaan. Tämä kasvaa kuin rikkaruoho ja joudun leikkaamaan joka syksy ja kevät. Forsythia har snart blommar över. Denna buske växer som ogräs och jag gallrar den varje höst och vår.


Olen ilmoittautunut Laukkuvaihtoon! Ideoita pyörii päässä valtavasti!

6 Comments:

 • Onpa upea onnenpensas!!! Sielläpäin varmaan menestyvät ne upeammat lajikkeet kuin meillä. Kevätkin on siellä paljon pidemmällä. Tosin kukkii minullakin jo helmililja paikoitellen. Kiva kun kävit puutarhassani. :D

  By Anonymous villanne, at 11:23 AM  

 • Kateus vaan kasvaa, skillatkaan eivät ole avautuneet ja lämpötila on edelleen alle viisi astetta. Sinulla on todella kauniita kukkia. Salomoninsolmuverho on myös upea ja päästää hyvin valon sisään. Onnittelut mainiosta ideasta.

  By Anonymous Maddaleena, at 12:13 PM  

 • Voi kuinka puutarhassasi on kaunista.

  By Anonymous seijap, at 12:25 PM  

 • Kylläpä teillä on kevät jo pitkällä,kun on noin isot nuput pionissa.Mulla on lehdet juuri ja juuri pinnassa tai oikeastaan en edes lehdistä voi puhua.-Hyvää ja aurinkoista helatorstaita Sinulle.

  By Anonymous famu, at 10:00 PM  

 • Kyllähän siellä on paljon pidempi kesä kuin täällä. Meillä vähän vihertää nurmi ja kukkapenkistä muutama taimi nostaa päätään.

  By Anonymous Tiina, at 12:05 AM  

 • Kyllä se kevät tännekin on tulossa, vaikka vielä saa kadehtien katsella kukkiasi.
  Aurinkoa tähän päivään sinulle

  By Anonymous catarina, at 1:03 AM  

Post a Comment

<< Home