Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, May 01, 2007

Pieniä muutoksia

Tämän vappupäivän aion pitää täysin "vapaata" kotitöistä, ruuanlaitto poikkeuksena, ja omistaa ajan käsitöille. Olen viimeistellyt ja merkkaillut myyjäisjuttujani ja samalla tehnyt loppusilauksen kolmelle laukulle. Tähän ensimmäiseen vaihdoin kahvat ja laitoin pienen huovutetun pallon napiksi, kun en löytänyt tavallista sopivanväristä nappia varastostani.

Turkoosi Lett-Lopi sai napin, jonka väri ja malli sopii täydellisesti kokonaisuuteen!

Roosa laukku sai nauhakiinnityksen, koska läpän alareunan rei'istä ei yksikään sattunut aivan laukun keskelle. Hyvä näinkin.

Pyytelin Miestä perinteiselle vappukävelylle, mutta hän sanoi aikovansa viedä minut kevään ensimmäiselle moottoripyörälenkille! Saa nähdä tarkenenko, lämpötila ulkona on +8,3 astetta nyt puolenpäivän aikaan ja aurinko täysin pilvessä.... Kahvikutsun, joka tuli juuri, otan kuitenkin mielelläni vastaan!


2 Comments:

  • Voi kuinka upeita laukuja! Tuuli, Tuuli - oletko Sinä oikeesti pahis, ihanko tahallasi johdatat kiusaukseen? En millään nyt ennättäisi laukkuja väsäämään mutta nämä kiusaavat heikkoa ihmistä. Sano edes että kaikkea kaunista minkä näkee ei heti tarvitse apinoida!!!!

    By Anonymous Maddaleena, at 8:46 AM  

  • Voi jukra kuinka ihania laukkuja olet tehnyt!! Kyllä syyhyttäisi itsekin, mutta kun ei voi...

    By Anonymous kangaskasa, at 9:59 AM  

Post a Comment

<< Home