Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, February 09, 2008

Kurssiehdotuksia

Palaga haastoi minut kansanopiston kursseille. Pitkän miettimisen jälkeen keksin viisi kurssia, jotka sopisivat tälle keväälle.

1. Ajatustenlukukurssi. Alkeiskurssi, joka kattaa lähesiimmän perheyhteisön. Jatkokurssilla voisi sitten opetella työkavereiden, lähisuvun ja naapureiden ajatustenlukua. Lopullisena tavoitteena olisi tietenkin opetella jokaisen lähimmäisen ajatustenluku, unohtamatta suurvaltojen poliitikkoja.

2. Äiti-Tytär -kurssi. Kuinka saada välit synkkaamaan aina ja joka tilanteessa? Kuinka saada Tytär jo aivan pienenä uhmaikäisenä tajuamaan että Äiti osaa, tietää ja tekee kaiken aina oikein? Kuinka saada Äiti tajuamaan, että Tyttären täytyy itse tehdä omat virheensä ja oppia niistä? Kuinka oppia keskustelemaan asioista ilman että napit ovat aina vastakkain?

3. Nauru-kurssi. Opetella iloitsemaan ja nauramaan enemmän. Arkipäivän komiikan opettelua. Itselle nauramisen opettelua.

4. Neuleblogi-kurssi. Kuinka saada tämä §*&%*§*:n blogi toimimaan toivotulla tavalla? Oppia tekemään yksilöllinen blogi, jota koko maailma lukee ja kommentoi innolla. Kävijämäärä sellaiset 50.000 viikossa ja mainosrahat tippuvat tilille samaa vauhtia. Kurssin käytyä mahdollisuus istua ja blogata 8 tuntia päivässä ja silti saada kuukausipalkkaa vastaava tili.

5. Kotitalousrobotinvalmistus-kurssi. Olisi kiva oppia ruuvaamaan kasaan robotti, joka siivoaa, pesee pyykit, silittää, käy kaupassa, laittaa ruokaa, leipoo, hoitaa puutarhan ja maksaa laskut. Minä neuloisin, katsoisin telkkaria ja kävisin välillä blogikoiran kanssa lenkillä. Ja seurustelisin blogisiskojen kanssa.

En laita tätä eteenpäin kenellekään, vaikka kiva oli vaivata aivonystyröitä ja miettiä eri mahdollisuuksia.

5 Comments:

 • Minä valitsisin nuo kaikki, ehdottomasti!!!

  By Blogger Palaga, at 7:35 AM  

 • Hyvät kurssit suunnittelit

  By Anonymous Anonymous, at 12:46 PM  

 • loistavat kurssit. Voisin osallistua noihin kaikkiin.

  By Anonymous Anonymous, at 4:16 AM  

 • Me ollaan Tukholmassa maanantaina 18. päivä klo 9.30-17. Päivällä siis heittää meidän matkustamisemme.

  Tuo keskiviikko 20 päivä on mulla vapaapäivä töistä, voisin tulla käymään Helsingissä.

  By Blogger seijap, at 6:59 AM  

 • Heh.. mitä kurssien nimiä :) Kyllä noille löytyis käyttöä..
  Tein justiinsa bloggerin tunnarit itelleni ja nyt testailen kuinka kommentointi toimii ;)

  By Blogger Maria, at 7:24 AM  

Post a Comment

<< Home