Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, February 06, 2008

Kuvatonta kerrontaa...

Työt haittaavat harrastuksia - mutta tuovat myös lisää neulomuksia! Eilen sain tunnin sisällä kaksi huivitilausta työkavereilta. Ensimmäinen halusi uuden huivin lähetettäväksi Uuteen Meksikoon, hänellä oli kaksi huivia mukana joululahjoina ja toisesta tuli uusi samanlainen tilaus - kivakiva! Ja toinen sitten työkaverille, joka oli ihastunut meidän keskusneidin harmaaseen villahuiviin, jonka tein tilaustyönä joulukuussa.

Perjantaina tietokoneeni töissä heitti minut ulos palvelimesta ilman varoituksia. Yksi teknikko sai minut onneksi takaisin, mutta kone ei toimi ihan samalla tavalla kuin ennen. Vielä tänäänkin, siis keskiviikkona, tökkii ja Internet on aivan pihalla. Harmittaa kun muutenkin on kiireitä ja paineita ja raportteja pitäisi saada joka suuntaan. Ensi viikolla onneksi vähän helpottaa.

Tänään tuli uusi, ihan oma läppäri kotiin! Jippi-jai-jei!Mies oli sitä laittamassa ajokuntoon, kun tulin töistä. Ehkä seuraava postaus on jo omasta koneesta!

SUURKIITOS kaikille kommenteille jalastani! Se toipuu hyvää vauhtia, en enää onnu juuri yhtään ja tikkejä kutittaa jonkin verran. Saa nähdä tippuvatko itsestään vai täytyykö käydä poistamassa vastaanotolla.

1 Comments:

  • Onnittelut uuden läppärin omistajalle!

    Sinulle on haaste blogissani.

    By Blogger Palaga, at 12:20 PM  

Post a Comment

<< Home