Tuulintupa - TuuliStuga

Monday, May 12, 2008

Äitienpäivänä

Ruotsissa vietetään äitienpäivää vasta toukokuun viimeisenä sunnuntaina. Minä vietin päivää tekemällä kukkapenkin valmiiksi. Kasvit ostin jo viikko sitten ja suunnitelma oli päässä melko selvä. Reunuskivet sain naapurilta, joka oli tilannut liikaa ja aikoi heittää loput kaatopaikalle. Sain pelastettua ne viime tingassa!
Tarkoitukseni on saada puutarha "edustuskuntoon" tyttären lakkiaisiin kahden viikon päästä. Aion nimittäin pidätellä vieraat ulkona, ettei tarvi tehdä suursiivousta sisätiloissa....

Neulerintamalta ei mitään uutta.

4 Comments:

 • Näyttääpä ihanalta. Minäkin tein puutarhahommia, vaikka vietettiin kyllä aamupäivällä äitienpäivääkin.

  Hyvää alkanutta viikkoa!

  By Blogger seijap, at 7:55 AM  

 • Kivan näköinen tuo kukkapenkki :)
  Minulla olisi sama homma tuon lakkiaispäivän kanssa.. kunhan ei olisi hirveä vesisade.

  By Anonymous Anonymous, at 8:28 AM  

 • Kauniita kukkapenkkejä!

  Meillekin ostettiin liikaa noita tiiliä aikoinaan, mutta eipä ole tullut mieleen viedä niitä kaatopaikalle!! Niistähän voi keksiä vaikka mitä kivaa! Itsekin olen reunustellut niillä kukkapenkkejä ja nyt suunnittelin sellaista tornia, minkä päälle sitten kukka tai jotain. ... tai jotain niistä tehdään, mutta ei missään tapauksessa kaatopaikalle. (Huomaatko järkytykseni... :-))

  By Blogger Pami, at 9:08 AM  

 • Minäkin vietin äitienpäivää puutarhahommissa. Tosin yritin sinnikkäästi kaivella rikkaruohojen seasta toivottuja kasveja esiin enkä niinkään uudistaa kukkapenkkejä :)

  By Anonymous Anonymous, at 10:06 PM  

Post a Comment

<< Home