Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, May 07, 2008

Tämä kirsikkapuu....


... ei ikävä kyllä kuki puutarhassani. Ei myöskään Esikot.

Mutta on ne kauniita katsella!
Odottelen tulevan viikonlopun lämpöaaltoa. Tänään on vielä melko koleaa, mutta huomisesta lähtien ilman pitäisi lämmetä ja viikonlopuksi on ennustettu yli 25 astetta!
Käsityöt takkuavat. Peppi-paidan ensimmäinen hiha valmistui, mutta se menee purkuun. Tuli liian leveä. Toisesta olen saanut 15 kerrosta neulottua. Isoäidinneliöitä on n 30 valmiina. Tuntuu, ettei vapaa-aikaa ole ollenkaan. Ja jos on hetki vapaata niin istun vain sohvalla kaikessa rauhassa. Käsityöideat tosin hyppivät päässä, ehkä niiden täytyy muhia valmiiksi ennenkuin saan puhtia aloittaa. Tai sitten Peppi-paita salpaa kaiken muun toiminnan. Hyvä niin, en halua useampia töitä yhtäaikaa ainakaan nyt.

3 Comments:

 • Kiitos osanotostasi!

  By Blogger Palaga, at 9:52 AM  

 • Meilläkin esikot kukkivat samoin luumupuu:)

  By Anonymous MarjutJ, at 11:20 PM  

 • Hei! Opiskelen Joensuun yliopistossa käsityötiedettä ja olen tekemässä pro gradu –tutkielmaa neuleblogeista. Kysely on tarkoitettu henkilöille, jotka pitävät neuleblogia. Kyselyyn vastaaminen vie noin 15-20 minuuttia. Kyselyyn voi vastata 26.5.2008 asti. Kyselyllä selvitetään blogien ja bloggaamisen merkitystä käsitöiden tekemiseen sekä neuleblogien verkostoitumista ja yhteisöllisyyttä. Olisitko ystävällinen ja kävisit tekemässä kyselyn oheisesta linkistä:

  Kyselylomakkeeseen


  Kyselyyn vastaajien kesken arvotaan kolme neuleaiheista palkintoa.

  Ystävällisin terveisin: Katja Vilhunen

  By Anonymous Anonymous, at 2:07 AM  

Post a Comment

<< Home