Tuulintupa - TuuliStuga

Sunday, July 26, 2009

Kahden viikon...

... lomani on nyt lopuillaan. Lyhyt, mutta hyvä loma. Viikonlopun olimme lankoni mökillä, jonne tuli myös hänen kaksoisveljensä. Poikamiehiä kumpikin ja meno on sen mukaista. Välillä on tosi hauskaa elää heidän tavoillaan, joissa ei juuri rutiinia löydy, lomalla varsinkaan. Eilisillan huipentuma oli lähteä veneellä kirkkoon. Paikallislehdessä oli nimittäin ilmoitus, että erittäin suosittu Elvis Presley -imitaattori esiintyy kirkon tiloissa ja siitäkös rokkaavat veljekset innostuivat. Koko porukka Blogikoiraa myöten ahtautui pikkuiseen moottoriveneeseen ja muutamassa minuutissa olimme jo kirkon laiturissa. Myöhässä tosin, mutta luulimme että musiikki olisi kuulunut ulos hiljaisessa ja tyynessä kesäillassa. Hämmästyimme aika lailla kun vahtimestari ilmoitti että esitys alkoi jo aikaa sitten, kirkon ovet ovat kiinni eikä esiintyjää saa häiritä kesken kaiken. Teimme pienen kierroksen rakennuksen ympäri ja yhdestä lasi-ikkunasta näimme todella ihan Elviksen näköisen miehen, joka lauloi todella hyvin. "Elvis elää....!!!"

Nyt on edessä kaksi työviikkoa ja sitten vielä yksi lomaviikko, tuntuu ihan mukavalta mennä töihin. Tiedän, että huomisen jälkeen on taas rauhallisempaa, kun olen saanut purettua suurimmat sumat. Luulisin jopa voivani tehdä lyhyitä päiviä ellei mitään odottamatonta tapahdu. Rutiinihommat teen vaikka silmät kiinni näin monen vuoden jälkeen.

Käsityötkin ovat edistyneet mukavasti. Huivin kanssa ei tullut edes kiirettä. Tossuihin miestiskelen jotain sopivaa yksinkertaista koristelua, kuvia tulee sitten myöhemmin.

Toinen langoistani on puutarhuri koulutukseltaan. Hänen terassillaan viihtyy jopa Kärsimyskukka, ulkona!!!!

1 Comments:

Post a Comment

<< Home