Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, August 19, 2006

Kilpailu on ratkennut!

Ja tässä todistusaineistoa:

Olin itsekin hämmästynyt, ettei peitto paina enempää. Lähimmäksi osui Lankakomero 590 gr ja toiseksi Tainuli 670 gr. Onnittelut voittajille! Laittakaa yhteystietonne sähköpostilla (fam.sjolinder@telia.com) niin tulee paketit postin mukana.Arvauksia tuli yhteensä 17 joten osaanotto oli kiitettävää luokkaa. Ja kiitos jokaiselle osallistujalle ihan erikseen!

Tämä päivä meneekin Pojan syntymäpäivää viettäessä. Hän on tilannut herätyksen kymmeneltä ja aamiaiseksi katkarapuvoileivän! Sen jälkeen hän kai katoaa moponsa kanssa ja tulee illalla syömään tilaamaansa lasagnea. Ja välillä toivottavasti tervehtimään isoisää, joka on luvannut tulla käymään iltapäivällä. Mummilta ja Ukilta Suomesta tulikin jo bensarahoja. Meiltä hän saa vakuutuksen ja siskoltansa kunnollisen, vakuutuslaitoksen hyväksymän lukon, että voi ottaa moponsa kouluun, joka alkaa sopivasti huomenna. Lisäksi olen tehnyt juhlapussin, jossa on 2 l Coca-Colaa, perunalastuja, purkkaa ja karkkia. Tämä lähinnä muodon vuoksi, minusta on niin kiva tehdä paketteja...

4 Comments:

 • Olisi siis pitänyt pysyä alkuperäisessä arviossani, niin olisi mennyt vieläkin lähemmäksi. Ihan laskemalla neliöiden koon arvioin langanmenekin ja lisäsin sitten päälle "virkkauslisää". Mutta koska en ole paljon virkannut, lisäsin sitten hieman liikaa.

  By Blogger Päivi, Lankakomero, at 2:49 AM  

 • VSB, olen käynyt ennenkin, sinulla on kivoja töitä :). Pellavaneule jäi erityisesti mieleen, samoin tuo peitto.
  Harmi, etten ehtinyt arvauskilpailuun mukaan.
  Näin kyllä peiton ja ajattelin osallistua myöhemmin, mutta viikonloppu on ollut kovin kiireinen.
  Ja nyt alkoi raksuttaa nimi noille blogeille, mutta ei sitäkään nyt heti tule mieleen. Saako vähän miettimisaikaa :)?

  By Anonymous Anonymous, at 12:16 PM  

 • Miettimisaikaa saa, ei kiireellä hyvää tule koskaan. Olen minäkin käynyt blogillasi silloin tällöin, mutta nyt vasta hoksasin että on meillä toinenkin yhteinen harrastus. Tytär pelaa intensiivisesti futista sekä koulussa että omassa joukkueessaan ja turneerauksia on harva se viikonloppu.

  By Blogger TuuliS, at 2:20 PM  

 • Ihanaa aikaa, kun omat lapset ovat nuoria, mutta silti vielä kotosalla. Eilen puuhastelimme myöhään ulkona ja pojat laittoivat iltapalaa: salaattia, jossa oli isoja katkarapuja, fetaa, pieniä simpukkamakaroneja, kurkkua, viinipypäleitä ja salaattia, olimme vanhempina ilahtuneita yllätyksestä.

  By Anonymous Anonymous, at 1:14 AM  

Post a Comment

<< Home