Tuulintupa - TuuliStuga

Sunday, August 20, 2006

Muokkailen blogiani...

Olen lisännyt otsikoita ja linkkejä sivupalkkiin. Ulkosuomalaiset saivat nimeksi "Lankaa maapallon ympäri", se nimi vain putkahti esiin eilisiltana nukkumaanmentyäni ja oli ihan pakko lisätä tähän heti aamulla. Suosikkilistani on kesken, joten sinne tulee lisää koko ajan. Ajattelin myös ottaa käyttöön Helminallen ja SeijaP:n kommentin VSB eli merkinnän, että olen käynyt lukemassa, mutta en tällä kertaa kommentoi.

Lähetin Pojan aamulla kouluun. Lähti mopollansa ja näytti siltä kuin olisi yön aikana kasvanut monta senttiä. Huh, kun aika menee nopeasti! Meillä ei ole enää lapsia kotona vaan nuorisoa.... En oikein jaksa tajuta sitä.

Kuvat jäävät tällä kertaa näyttämättä. Latauksessa on yhä hämminkiä eikä ole aavistustakaan, mistä se johtuu. Joskus onnistuu, useimmiten ei ja voin ladata vain yhden kuvan kerrallaan. Sen jälkeen pitää lopettaa bloggaus ja aloittaa taas uudestaan. Onnistumisessa ei ole minkäänlaista logiikkaa, todella hermoja raastavaa hommaa.

Hermoista puheenollen, pitää mainita että Tyttären ajoharjoittelu menee aika hyvin, kun saan istua etupenkillä. Ja hän saa lisää kokemusta koko ajan, tietenkin sekin vaikuttaa asiaan. Joten enköhän selviä täysjärkisenä tästäkin koettelemuksesta.

4 Comments:

 • Hei, olen myös käyttänyt Bloggeria mm. Fufotempauksessa ja neuleolympialaisissa ja minusta se on Bloggerille aika tyypillinen ongelma, että ensinnäkin kuvat latautuvat todella hitaasti ja välillä lataaminen ei onnistu ollenkaan. Oikeastaan tämä on yksi syy, miksi itse tykkään enemmän Vuodatuksesta. Toki ongelma voi liittyä johonkin tietokonetekniseen asiaan, joista itselläni ei ole harmainta hajua, selaimet yms. "heprea" kuulemma vaikuttavat.

  By Anonymous Helmis, at 2:48 AM  

 • Tulin pikapiipahdukselle. Olen ollut kaupunkireissulla äitini kanssa, nyt sitten ekaluokkalaisen läksyt jne. Vielä pitäisi mehua keitellä.

  By Anonymous seijap, at 4:28 AM  

 • Vähän aikaa olin ihmeissäni, että mikä ihmeen VSB, mutta selvisihän se täältä.

  By Blogger Marja V, at 8:15 AM  

 • VSB:)

  By Blogger neja, at 11:25 AM  

Post a Comment

<< Home