Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, August 23, 2006

Uusi päivä - uudet kujeet

Nyt onkin sitten ollut rauhallista. En ole sytytellyt uusia tulipaloja vaan yrittänyt saada Bellaa sisäsiistiksi. Se onkin hankalaa, kun vettä sataa kuin saavista kaataen eikä pentu halua mennä ulos kastumaan. Sille on paljon helpompaa kyykistyä olohuoneen parketille ja tehdä tarpeensa, kyllä emäntä siivoaa.

Tässä mietitään, onko pissahätä vai ei....


Ja sitten todistusaineistoa, että täällä myös neulotaan. Koska olen päässyt eroon muutamasta UFOista niin täytyy saada jotain uutta alusta loppuun -tehtyä. Tämä ei siis ole uusi UFO ja sen takia laitan kuvan, että voitte etsintäkuuluttaa, ellei valmista työtä esitellä muutaman viikon sisällä. Takakappale tuli valmiiksi eilen. Perusmalli on sama kuin pellavatopissa, murheenkryynissäni, mutta tästä tulee villatakki tulevaa syksyä ajatellen. Sain niin paljon kehuja topistani, että innostuin käyttämään samaa mallia yksivärisenä. Langan ostin jostain alekorista viime talvena ja on täyttä villaa. Olin niin viisas, että ostin 500 gr. Takakappaleeseen on mennyt vain runsas 100 gr. Tämä tehdään siis poikittain alhaalta ylöspäin ja helmaan tulee nätti röyhelö, jota kuvassa ei oikein näy.

Nämä seuraavat langat muuttivat anopin huushollista meille. Suklaanruskeaa ohutta villaa kartiolla, lohenpunaista mohairia ilmeisesti Jakobsdalin Angorina Lyx, kauniinsinistä täyttä villaa kerillä ja tuo Venus on jotain ranskalaista mohairin, villan ja akryylin sekoitusta. Kivaa sekin, koska en itse menisi varmaankaan ostamaan. Se on kauniin lilaa turkooseilla ja pinkeillä pilkuilla piristettynä. Aina siitä jotain saa aikaan.

Sain myös toisen pussin jämälankoja, joita aion hyödyntää apupupuun. Ensin ajattelin jättää tekemättä, vaikka ajatus on mielestäni erinomainen. Postimaksut täältä Suomeen ovat nimittäin taivaita hiveliä heti kun ylitetään 250 gr paketit. Mutta sitten muistin että olen tulossa Suomeen lokakuun puolessavälissä ja koska ei ole aikarajaa pupuille, niin ei muuta kuin työhön. Mutta vasta villatakin jälkeen...

3 Comments:

  • Voi mikä ihana söpönen koiruliini!!! :o)

    By Anonymous Anita, at 4:54 AM  

  • Ja noista kuluista.. jos riikin sisällä on postitus halvempaa, niin voisin esim.ICA Lahti's:lta kysyä että ottaisivatko puolestani paketin vastaan.. ja laittaisin sitten suomen puolelta eteenpäin.. ( anoppi asuu siinä liki rajalla.. ja välimatkat lapissa on pieniä:))

    By Blogger muoriska, at 8:48 AM  

  • Onpas Hän suloinen!!!

    By Anonymous rebekka, at 12:43 AM  

Post a Comment

<< Home