Tuulintupa - TuuliStuga

Thursday, May 24, 2007

Lisää puutarhajuttuja - Mera trädgård

Taimitarhalta lähti mukaan muutakin kuin kukkia - vesikasveja. Oikeanpuoleinen "lippulaiva" on Vesihyasintti ja nuo pienet kellujat ovat jotakin muita. Niillä oli vain latinankielinen nimi ja se meni jo roskikseen.
Jag köpte även annat än blommor i Plantagen igår - vattenväxter. Det stora "flaggskeppet" till höger är Vattenhyasint och de andra små flytande saker någonting annat. Namnet var bara på latinska och förpackningen hamnade redan i soporna.

Näiden ostosten innoittamana siivosin pikku lähteeni talven jäljiltä. Tämä on suihkulähde, mallia miniatyyri, suihkua en laittanut vielä päälle, etteivät uudet asukkaat säikähdä liikaa. Lähde oli haisevaa vettä täynnä.... Siellä uiskenteli etanoita, kastematoja ja muita ällöjä, ei ollut hauskaa hommaa, mutta koska lähde on minun toivomusteni toteutus, niin kai minä sen sitten itse siivoan. Ja nyt jälkeenpäin olen todella tyytyväinen.
Då var jag tvungen att städa min lilla damm efter vintern. Denna är en fontän i miniatyr, själva fontängrejen uteslöt jag idag, för att de nya invånarna inte skulle bli alltför skrämda. Dammen var full av stinkande vatten... Det flöt sniglar, daggmaskar och annat äckel runt omkring, det var ett vidrigt jobb. Men i och med att dammen är monterad enligt mitt önskemål, så kan jag väl åtminstone städa den själv. Nu efteråt är jag riktigt nöjd.


Sain siivota rauhassa, Bellalla oli kaveri kylässä ja koirat leikkivät puutarhassa kiltisti koko ajan, ainakin pari tuntia. Tämä on poika, vaikka sillä on letti otsatukassa.
Jag fick jobba ifred, Bella hade en kompis på besök och hundarna lekte snällt i trädgården hela tiden, säkert ett par timmar. Denna är en kille, fast han har en flätad lugg.
3 Comments:

 • Itselläkin puutarha ajaa kaiken muun ohi juuri nyt. Ja sitten sormet on lian kipeitä neulomiseen. Kiva että sulla sujuu - mattoidea on mahtava.

  By Anonymous Anonymous, at 10:44 AM  

 • Ihana allas!

  By Anonymous Anonymous, at 2:56 PM  

 • Kaunis allas!
  Vesihyasintin kanssa sinulla näyttää olevan pistiaa ja pikkulimaskaa. Nämä kasvit viihtyvät myös akvaariossa.

  By Anonymous Anonymous, at 10:40 AM  

Post a Comment

<< Home