Tuulintupa - TuuliStuga

Wednesday, May 02, 2007

Muitten kätten töitä 1 - Andras hantverk 1

Sain puutarhaan takapihalle portin. Jag fick en grind till baksidan av trädgården.
Meille sisään - Inåt.....

... ja meiltä ulos. Utåt....


Tälle tuli kiire, kun huomasimme että puutarhassa luuhasi tuntematon Jack Russell -uros viime viikolla! Bella oli sattumalta onneksi turvallisesti (juoksun kriittisin vaihe menossa) sisällä. Aikaisemmin porttina oli vain väliaikainen ohut ritilä, joka oli oikeastaan vain muodon vuoksi pitämässä naapurin lapset ja oman koiran oikealla puolella tonttia. Det blev bråttom med grinden i och med att vi såg en Jack Russell -hane stryka hos oss i trädgården förra veckan. Som tur var var Bella av en slump inomhus (den mest kritiska perioden under löpningen). Förut hade vi bara en provisorisk grind för att markera både för grannbarnen och vår hund var tomten börjar.

Pääsin kuin pääsinkin vappuajelulle eilen. Kävimme hakemassa äitini tekemän kastemekon veljeni luota - ajattelin näyttää sen täällä heti kun olen sen kuvannut! Igår gjorde vi en motorcykeltur till min bror och hämtade dopklänningen min mamma gjort - tänkte visa den i bloggen så fort bilderna är tagna!

4 Comments:

 • olipa kiva taasen käydä kylässä :) Ihania laukkuja olet tehnyt ja tuo naulatyyny, joka oli kuin kirja, oli niin suloinen! Sitäpaisi tosi hyvän mallinen.. (pohtii jo että tahtoo tuollaisen) :)

  :o) Maria
  http://nukketalo.vuodatus.net

  By Anonymous Anonymous, at 2:36 AM  

 • Aiemmat laukut olivat ihania, en vaan saanut niitä kommentoitua, tää kone on sensuroinut sinulle laittamiani viestejä.
  Komea portti.
  Mukavia arkipäiviä toivottelee hän jonka nykyinen esimies sai ärtyiselle päälle.

  By Anonymous seijap, at 3:59 AM  

 • Kysyttiinkö tässä portti-asiassa Bellan mielipidettä ollenkaan? :)Nyt tais peruuntua parit treffeit ;)

  By Anonymous Teija, at 6:09 AM  

 • Siis treffit :)

  By Anonymous Teija, at 6:10 AM  

Post a Comment

<< Home