Tuulintupa - TuuliStuga

Friday, August 14, 2009

Langaton yhteys .....

.. ei toiminut, koska yksi tekninen osa jäi kotiin! Mutta ei se lomaa haitannut, päinvastoin, näköala kuistilta ei ole yhtään hassumpi:

Lehmien läheinen läsnäolo häiritsi Blogikoiran päiväunia, se ei kerta kaikkiaan voinut ymmärtää, kuinka noin suuria koiria on olemassa.

Nämä löytyivät ensimmäisenä päivänä uimarannan polun varrelta. Seuraavana päivänä löytyi lähes saman verran lisää.

Tonttia rajaavan puron varrella on punaherukkapensas, jonka linnut ovat tyhjentäneet melko tarkkaan. Jonkin verran sain sentään poimittua ja mukaan.

Metsävadelma muuttui vadelmametsäksi! Puron rannalla kasvoi lähes kaksimetristä vatukkoa ja sain poimittua pari litraa, vaikka sesonki alkoi jo olla ohi. En ole moneen vuoteen syönyt vattuja sokerin ja maidon kera, tämän kesän paras jälkiruoka!!!

Käsitöistä sen verran, että tarkoitus oli viimeistellä Butterfly-tunika, mutta puikot unohtuivat kotiin (!). Onneksi mukana oli myös Angorinan blogivoittolankaa (Angorilla Silk, 30% silkkiä, 70% villaa), siitä on muovautumassa huivi ihan itselleni.

Ukkonen pimensi TV:n kaikki kolme kanavaa, joten katselimme takkatulta pari iltaa. Juttelimme. Luimme. Ratkoimme ristikkoja ja sudokuja. Kuuntelimme hiljaisuuta. Katselimme iltayön pimeyttä. Nautimme lomaviikostamme.
Kyllä nyt taas jaksaa!

3 Comments:

  • Kuullostaa ihanalta teidän lomaviikkonne.

    By Blogger seijap, at 12:35 AM  

  • Hieno viikkoa teillä on ollut. Vadelma on ihan paras marja.

    By Anonymous MarjutJ, at 6:42 AM  

  • lomailu on tarpeellista, millaista huivia teet. mulla on baktus buumi päällä, käy lanka kuin lanka.

    By Anonymous catariina, at 9:56 AM  

Post a Comment

<< Home