Tuulintupa - TuuliStuga

Sunday, March 09, 2014

Kotona

Maanantaiaamun leikkaus meni todella hyvin. En ole kärsinyt pahoinvoinnista enkä särystä, jopa nukkunut hyvin. Haavaletkuja oli kolme, ensimmäinen poistettiin jo eka päivänä, toinen toisena, mutta tämä kolmas on vielä paikoillaan. Nestettä tulee yhä sen verran, että odotellaan. Pääsin viikonloppulomalle kotiin perjantaina ja huomenna menen osastolle takaisin ja tapaan lääkärin. Luultavasti letku poistetaan ja minut kotiutetaan saman tien. Keskiviikkona on aika vastaanotolle, jossa tarkistetaan teippaukset ja yleinen tila.

Hoito on ollut erinomaista. Lääkäri tuli jo tunti osastolle tuloni jälkeen tarkistamassa ja kyselemässä vointiani. Seuraavana päivänä kaksi kertaa. Hoitajat ovat olleet ystävällisiä ja tehokkaita ja ammattinsa osaavia, jokainen omalla tasollaan. Lounaaksi ja illalla sai valita 6-7 eri ruokalajin väliltä, minä kävin läpi lähes kaikki eikä ollut todellakaan valittamista!
Arvatkaapa, mikä oli ensimmäinen kysymykseni heräämössä! "Onko kukaan käynyt koiran kanssa ulkona?"  Velvollisuus ennen kaikkea.....
Käsitöitä en tehnyt silmukkaakaan, aika kului muutenkin oikein mukavasti. Ostin kyllä yhden käsityölehden kioskista, jossa oli useampia mistä valita. Täällä kotona olen sitten virkannut isoäidin neliöitä senkin edestä. Sopivan rentouttavaa ajanvietettä ja voi tehdä sekä TV:n että PC:n edessä.

Meillä paistaa aurinko siniseltä taivaalta ja ulkona on lämpöasteita +15!! Mies pesi moottoripyöränsä eilen ja aikoo mennä sillä töihin huomisaamuna. Kevät tekee todellakin tuloaan monta viikkoa tavallista aikaisemmin.

Tähän lopuksi 4-vuoden takainen tervehdys, joka vieläkin pätee:
 



2 Comments:

  • Hienoa, että leikkaus sujui hyvin:) Virkkukoukkusen tuotteet ovat minun suuria suosikkejani.

    By Blogger Marjut, at 2:02 AM  

  • Ihana, että leikkaus meni hyvin. Nyt lepoa ja hyvää mieltä.

    By Blogger seijap, at 2:14 PM  

Post a Comment

<< Home