Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, April 01, 2014

Aprillipäivä


Tänään on tähän mennessä aamupäivällä ollut sekä aurinkoa että lumikuuro, nyt tuulee ja lentää jotain lumen ja veden sekoitusta vaakasuoraan. Toivottavasti sää paranee myöhemmin.Mutta sisällä kukkii posliinikukka! Vanha uskollinen Hoya Acuta, joka pääsee lähes varkain tälle asteelle. Useimmiten kukinnan huomaa juuri siitä, että koko yläkerta tuoksuu huumaavasti. Kukintoja näyttää tällä kertaa olevan neljä ellei sitten kehity vielä kaksi lisää.
Puikoilla korjaustyö. Nämä sormikkaat ostin vuosia sitten kirpparilta, hinta
30 SEK, joka on n. 2,70 €. Peukalon, etusormen ja keskisormen olen paikannut ja pari kertaa molemmista, mutta nyt neulon ihan uudet terät ensi talveksi. Huomaa kunka ohut lanka! Näissä menee aikansa 2½ puikoilla, mutta kyllä kannattaa. Malli on todella kaunis ja värit huomattavasti kirkkaammat kuin tuossa kuvassa.

Iltapäivällä tapaan yhden parhaimmista ystävistäni 33 vuoden takaa! Emme ole nähneet kolmeen vuoteen, hän asuu Etelä-Ruotsissa ja tulee kurssille tänne Tukholmaan. Onneksi olen vielä tämän viikon sairaslomalla ja meillä on mahdollisuus istua ja jutella pitkään, pitkään, pitkään!!


Edit: poistin tyhjän tilan:-)

2 Comments:

  • Onpa hieno kukinto! Mieleiset kannattaa aina korjata.

    Mekin olimme miehen kanssa sunnuntaina Tukholmassa, Värtanilla vain tosin. Olimme risteilyllä ja ensimmäistä kertaa päätimme jäädä laivaan pysähdyksen ajaksi.

    By Blogger Marjut, at 2:49 AM  

  • Oi,tuollainen posliinikukka oli äidilläni,kun olin lapsi....siellä Rovaniemellä Ounaskosken rannalla.-
    Kauniit sormikkaat.kannattaa korjata.

    By Anonymous famu, at 8:31 AM  

Post a Comment

<< Home