Tuulintupa - TuuliStuga

Tuesday, March 18, 2014

Kirpputoriterapiaa

Minä ajattelin vain poiketa oikein nopeasti lähikeskustan kirpparilla,. Matkan tarkoitus oli käydä kaupassa ostamassa litra maitoa, kun en saa vielä nostella enkä kantaakaan kovin painavia tavaroita. No, siinä kävi vanhanaikaisesti: hienoja löytöjä!

Novitan lankaa 3 kerää. Yhdestä puuttuu etiketti, mutta koko on sama kuin muissakin eikä kerää ole aloitettu. Nää avioituu 7 Veljeksen punaraidan kanssa ja muotoutuvat huiviksi.

Jakku ja ohut puuvillamekko, molemmat hyvälaatuisia ja uuden veroisia."Pullavati", Geflen posliinitehtaan tuotantoa. Tuo Gefle on lakkautettu jo kauan sitten, mutta koska meidän mökki sijaitsee samassa kunnassa niin, ajattelin että tämä vati pääsee takaisin syntysijoilleen. Todella hyväkuntoinen ja vähän käytetty.

Näiden lisäksi 7 tennispalloa Blogikoiralle, yksi 160 cm:n patjan suojalakana (avaamattomassa paketissa), nahkaiset lenkkarit, joissa myös vuori nahkaa ja 21 kpl erivärisiä kruunukynttilöitä. Ostosten yhteishinta n 50€.

Meillä on aprillisää parhaimmillaan. Aamulla oli pikkupakkanen, aurinko paistoi, sitten taivas meni pilveen ja nyt satelee lunta. 
 

Arvatkaapas aloinko kokoamaan tilkkutäkkiä? KAKSI palaa ehdin ommella yhteen ennenkuin nämä langat alkoivat huudella täyttä kurkkua: me halutaan myös viltiksi!!!

 
Malli on Yhteishyvän neuleohjeista ja arkartelusta. Langat 8 vuotta meidän huushollissa marinoituja, muistaakseni egytiläistä merseroitua puuvillaa, ja tulivat neulekoneen kylkiäisinä. Neulekone on vielä kokoamatta, aloitan langoista.....

Virkattu torkkupeitto
Torkkupeiton virkkausohje
 

2 Comments:

  • Hienoja löytöjä! Lautanen varsinkin on ihastuttava. Minullakin on peitto tulossa deadline syyskuu :)

    By Blogger Marjut, at 6:54 AM  

  • Ihania ostoksia. Minäkin kävin tänään kirpparilla. Löysin kaksi pitsineule ohjekirjaa 1,50/kpl. En niitä ole vielä edes selannut, mutta eihän niitä nyt sinne voinut jättää.

    By Blogger seijap, at 1:28 PM  

Post a Comment

<< Home