Tuulintupa - TuuliStuga

Saturday, March 15, 2014

Kevättä ilmassa!


Alkuviikosta oli kukkapenkissä tämännäköistä ja yksi varma keväänmerkki oli kutiavat silmät - paju kukkii. Viime yönä satoi räntää ja maa oli paikkapaikoin valkoinen. Kaupungissa se suli jo kymmeneen mennessä, kun lähdimme mökille. Täällä on jonkin verran vielä valkea maa varjopaikoissa, mutta tuskin pysyy edes huomiseen. Ellei sitten tule pakkasyö. Keskiviikkona näin toisen keväänmerkin: sitruunaperhosen. Kuinkahan sille rassukalle on käynyt? Tänään näin sitten vielä kolmannen keväänmerkin: paikallinen kalakauppias on avannut puotinsa viikonloppumökkeilijöille! Ihanaa! Olen kaivannut hänen savukalaansa enemmän kuin oikein tiesinkään!

Toipuminen leikkauksen jälkeen sujuu kohtalaisen hyvin. Selkään on kertynyt nestettä sen verran, että paikat hyllyvät enemmän kuin normaalisti:-). Odottelen tämän viikonlopun yli, jos se vielä lisääntyy niin täytyy kai lähteä tyhjennykseen. Muuten menee ihan mukavasti, kun vain muistan ottaa asiat iisisti, en nostele enkä kantele painavia tavaroita.  Onneksi on kiltti ja tottelevainen Mies tekemään rasittavat hommat.

Isoäidin neliöt ovat loppusoralla. Ehkä saan sen koottua jo ensi viikolla. Siitä tulee aika pieni tällä kertaa. Muistan kyllä ennestään, miten kokoaminen on kaikkein tylsin työ.


2 Comments:

Post a Comment

<< Home