Tuulintupa - TuuliStuga

Friday, May 04, 2007

Luumupuu kukkii - Plommonträdet blommar
Kiitos kastemekon kommenteista, välitän ne Mummille! Ja olipa kiva lukea että malli oli tuttu ja toteutettu toisessakin perheessä!
Tack för alla kommentarer gällande dopklänningen, jag kommer att berätta dem till Mummi! Och det var extra roligt att läsa att även en annan familj använt en likadan klänning!

Puikoilla on kesätoppi Novitan Cocos-langasta, edistyy harvinaisen hitaasti. Sen jälkeen on tarkoitus virkata ainakin yksi matto vanhoista T-paidoista. Kuteet voi toivottavasti leikata ulkona terassilla.
Just nu håller jag på och stickar en sommartopp med Novitas Cocos-bandgarn, arbetet går långsamt framåt. Efter det blir det nog en virkad matta, men först måste jag klippa en massa gamla T-tröjor, förhoppningsvis kan jag göra det ute på terrassen.


3 Comments:

 • Täällä on puut valkoisenaan: lumesta

  By Anonymous Palaga, at 1:21 AM  

 • Voi että olen kade kaikista noista kukkasista. Täällä on satanut yöllä lunta ja maa on valkeana. Nyt kyllä aurinko paistaa ja lämmintäkin on jo lähes nejlä astetta.

  By Anonymous Maddaleena, at 2:03 AM  

 • Kylläpäs siellä on kevät edistynyt. Meillä ei sentään enää lunta ole mutta ei puissakaan muuta kuin isot silmut. Narsissit kukkivat lämpimillä paikoilla, mutta tulppaaneista on näkösällä vain lehden alkuja.
  Tuo reissullasi ostama koiranlanka on varmasti mielenkiintoinen, siitä tehdyt lapaset eivät kuulemma kastu juuri ollenkaan ja ovat hyvin lämpimät. Omaa kokemusta asiasta ei ole.

  By Anonymous Nelmi, at 11:26 AM  

Post a Comment

<< Home