Tuulintupa - TuuliStuga

Monday, June 11, 2007

Lankakauppoja Tallinnassa?

Vihjeitä hyvistä lankakaupoista? Olen Tallinnassa sunnuntai-illasta tiistai-iltapäivään, joten luulisin ehtiväni useampaan paikkaan. Tallinnassa olen ollut kaksi kertaa aikaisemmin, joten itse kaupunki ei ole täysin outo, mutta silloin en käynyt yhdessäkään "oikeassa" lankakaupassa. Lankaa löysin silloin oikeastaan aivan vahingossa yhdestä suuremmanpuoleisesta matkamuistomyymälästä. Kaikki vihjeet otan mielelläni vastaan. Myös hintataso kiinnostaa.

5 Comments:

 • Marjutin (Marjutin neuleet) ja Kristiina S:n (Kristiinan silmukat) blogeissa on ollut tosi hyviä infoja eri ostospaikoista, kannattaa tarkistaa niistä. Hyvää matkaa!

  By Anonymous maijamirjami, at 1:57 AM  

 • Ihania liukuvärjättyjä villalankoja löytyy Sadamarketin toisen kerroksen liikkeestä. Esim. 200 gramman kerä maksoi 100 EEK eli 6,7 €.

  By Blogger Taija K, at 2:01 AM  

 • Ei tule Tallinnavinkkejä, vaan kiiiiitos! Aivan ihana blogpalkintopaketti saapui ja mielikuvitus laukkaa jo villinä, mitä tekisi. Alpakasta ehdottomasti hansikkaat! Kiitos!

  By Anonymous villasukka, at 3:57 AM  

 • Täältä löytyy tuo Kristiinan Tallinnan -postaus:
  http://tiinas.vuodatus.net/blog/588568

  Terkuin Tiina H

  By Anonymous Anonymous, at 4:03 AM  

 • Tuota TiinaH:n kertomaa KristiinaS:n postausta tulin sinulle kertomaan.

  Omalla koneellani olisi oolut listattuna kaupat ja osoitteet valmiiksi, mutta tuosta on hyvä poimia, se omahan on vielä huollossa.

  Toivottavasti sinulla on hyvä matka.

  By Anonymous seijap, at 12:31 PM  

Post a Comment

<< Home