Tuulintupa - TuuliStuga

Thursday, September 07, 2006

Minäkin sain Modan!

Nyt tiedän mitä kommentoitte! Kiva olla ajan tasalla. Lehti vaikutti aivan mukavalta ja kuten joku aikaisemmin totesi, niin malleissa käytetään muitakin kuin Novitan lankoja. Jään jo odottelemaan joulunumeroa. Laskua ei vielä tullut, se pitää maksaa ennenkuin saa sen lehtimyyjän mainitseman yllärin. Toivottavasti se on jotain käsitöihin liittyvää....

Eilen surffailin eri blogeissa ja törmäsin vähän joka puolella sekä Apupupuihin että haastekeräykseen. Koska pupujen täyte on yhä kaupassa niin aloin katsella lankavarastojani toisella silmällä. Sattumalta törmäsin blogeissa myös kivannäköiseen, helppoon ja nopeaan kaulaliinaohjeeseen, jota teki mieli kokeilla. Yhdestä korista pomppasi esille valkoista ja vaalean beigeä Lovikkaa ja toisesta korista kuutosen bambut. Kokeilun tuloksena syntyi metri vaaleaa ja pehmeää, kaunista kaulaliinaa. Joku ehkä ihmettelee miten kuutosen puikoilla voi saada pehmeää Lovikkaa, mutta käsialani on niin uskomattoman löysää, että tiedän mitä teen. Yleensä joudun valitsemaan vähintään yhtä numeroa ohuemmat puikot ja vielä koko ajan ajattelemaan langankiristystä. Tällä kertaa sain vain antaa mennä ilman ajatuksia, päässä takoi vain "2 oikein yhteen, langankierto, 1 oikein"! Tunteeko muuten kukaan ohjetta omakseen? Kaulaliina tai -liinat (niitä syntyy varmaan useampia) lähtevät keräykseen tänne Ruotsiin, postimaksut ovat turhan kalliita Suomeen. Ne rahat voin investoida uusiin lankoihin ja kaulaiinoihin Barnens Hopp-organisaatioon, jonka olen jo maininnut aikaisemmin. Kaikki kunnioitukseni silti Haastekeräykselle, toivoisin sellaista tännekinpäin. Kodittomia on Ruotsissakin....

8 Comments:

 • Heips, minä sain Modan tilaajalahjana sellaisen aika tukevan, koottavan lehtikotelon.

  Tuo haastelinkki ei muuten näytä johtavan mihinkään (tosin meidän kone on jumittanut viime päivinä vähän muutenkin, joten vika voi olla täälläkin päässä).
  Hyvää loppuviikkoa!

  By Anonymous Anonymous, at 2:08 AM  

 • Haastelinkki on korjattu, siihen oli sotkeutunut muita koodeja, vaikka niin luulin kopsanneeni oikein. Kiitos vaan että huomautit!
  Lehtikotelo olis tarpeen niille uusille lehdille, vanhat ratkeaa jo liitoksistaan.

  By Blogger TuuliS, at 2:33 AM  

 • Täällä yksi urheilukisojen kannustamisesta uupunut äiti yrittää saada blogikierroksen tehtyä, laitettua ruokaa käytettyä lapsen ekalla pianotunnilla ja lähteä sitten itse kuoroharjoituksiin. Tulee itsekäs olo kun en ole tehnyt kun yhden pupun. Toisaalta on mulla juttuja jotka lähtenevät lähetysmyyjäisiin, korvaisko se asian.

  By Anonymous Anonymous, at 4:59 AM  

 • Hih.... kaks yhteen ja langankierto... helppoa kuin mikä ja löysä käsiala siihen pitääkin olla. Hyvä, hyvä! Aivan ihania noi sun apupuput. Mieleni tekisi neuloa sellaisia kun taitaisi lankaakin olla, mutta nyt on niskat niin jumissa että taju meinaa mennä... kyllä se sitten rupee irtoamaan kun tanssitunnit alkaa.

  By Anonymous Anonymous, at 11:02 PM  

 • Väärintulkkauksien vuoksi niitä olisin haluamassakin, eilen juuri osoittautui uudessa (taas!) "hoitopaikassa" että siellä on hyvin pintapuolisesti ja väärin selostettu joitain mielipiteitäni elämääni kuuluvista ihmisistä joiden kanssa en tule toimeen. Tulee varmasti aika typerän nulikan vaikutus kun niitä raportteja lukevat :D Aina voi onneksi itse kasvokkain korjata olettamuksia.

  By Anonymous Anonymous, at 8:36 AM  

 • Tuo kaulaliinasi kyllä kuulostaa kovasti tutulta, kirjoitin sen blogiini viime viikolla. Ohje löytyy nyt myös blogini sivupalkista omalta sivultaan "Huivin ohje". Voisko se olla se?!

  By Anonymous Anonymous, at 5:01 AM  

 • äh. Piti siis kirjoittaa: kirjoitin tuollaisen kaulahuivin ohjeen blogiini viimeviikolla. Tuosta ekasta kommentistani ei ota mitään tolkkkua kun piti niin hätäisesti lähettää ilman oikolukua. Puhutaanko nyt samasta huivin ohjeesta? Löytyy blogini sivupalkista. :)

  By Anonymous Anonymous, at 5:10 AM  

 • Langat tulivat jo perille, kiitos! Omasi lähtivät viime keskiviikkona, paninkin siitä jo meiliä. Toivottavasti tulevat pian!
  No, mitä mieltä olit uusimman Modan tarjoomuksista, teetkö mitään?

  By Blogger juuli, at 11:05 PM  

Post a Comment

<< Home